Dropkick Murphys - As One



CTRL+ALT+DEL, "New age accounting"

Gotta love CTRL+ALT+DEL :D



Google translate FTW! xD

Bilden talar för sig själv ;)


Sunday, bloody sunday.



"Ska aldrig mer dricka"


Otroligt seg dag har det varit idag. Vaknade första gången runt elvatiden, av en hemsk huvudvärk (självförvållat dock). Somande sedan om och vaknade runt halv fyra :| ... Har sedan dess inte gjort någonting, som har krävt ens en uns energi eller en aln kraft.


Storebror min var snäll och köpte en box Black Tower åt mig, efter jobbet igår. Så kom han även hem med lite annat gott&blandat. Tanken var dock inte att jag skulle vara bakis idag, ville mest ha ett glas vin till maten och något glas under kvällen. Men det gick utför när brorsans polare kom över och de började blanda drinkar... Så man mådde som man förtjänade när man vaknade "imorse". Tvivale.

Min älskade bästis, Markus, kom förbi en liten sväng ikväll och åt middag med oss. Vi snackade lite skit och lyssnade på musik. Sen kom hans flickvän, och min underbara vän, Jannike över också. Vi gjorde inte mycket alls dock, fortsatte snacka skit, lyssna på musik och drack lite vin, sen drog dem hem.

Och nu sitter jag här... Dricker lite vin och pratar med bästaste N på msn. Nu är det bara 15 (14 om man tar hänsyn till att klockan är över tolv) dagar kvar, mihii! So close but yet so far!Jag längtar så otroligt mycket!

Mamma har börjat julpynta här hemma nu och köpt pepparkakor, julmust och hela fadderullan. Kom in i en riktig julstämning nyss, när jag åt pepparkakor och lussebulle. Detta är nog första året, på otroligt länge, som jag ser fram emot julafton. Få spendera den dagen tillsammans med enbart dem jag älskar, bara familjen. Och så får jag träffa Fanny (aka "Henry"), som har varit i Spanien i 6 månader, mys! Saknar dig massor Henry!

 

Nu ska jag fortsätta prata med N, sen blir det bingen! Over and out.

 

 

I julstämning med kungen! Elvis Presley - White Christmas



Nedräkning...


16 dagar kvar.

Mihii :) Längtar sååå!!


YT Hits - Judit & Judit, En hyllning till ComHem...

... som har lyckats göra en av de otroligt få, bästa reklamfilmerna hittills!

 



The difference between metal fans and ordinary humans

En bild säger mer än tusen ord.


Nu blir det hårdrock!

 

LOK - Passa Dig



Ytterligare en händelserik dag är passé.

Har varit vaken sen elva-tiden igår kväll. N höll mig sällskap på msn under natten (det är de enda positiva med att han befinner sig i USA förtillfället; nattsällskap på msn, när jag inte kan sova!), tills dess att John Blund var tvungen att lägga sig i, och N var tvungen att sova.

 

Jag har, som vanligt, inte gjort något överdrivet intressant idag. Suttit och grävt ned mig själv i mina egna tankar. Fick dock ett samtal från min gamla mattelärare (det är tack vare henne som jag har orkat hålla ut, och fortsatt kämpa med mina studier, tills nu). Nu är det i alla fall helt bestämt, att jag ska skippa mattekursen. Tack och lov!

Nu återstår bara svenskan. Måste försöka samla ihop mig, hitta den där lilla gnistan och försöka blåsa liv i den. Förhoppningsvis slippa känna att jag har gått dessa veckor på komvux, helt förgäves.

 

Jannike kom förbi en sväng på eftermiddagen sen. Vi hade våran "kaffe- och fia med knuff- pratstund" (minus fia denna gången dock), som har blivit en rutin i vardagen numera. Mys! Resterande av dagen har varit rätt så oväsentlig; kaffedrickande (i massor), TV-tittande, slösurfande osv, osv.

 

Nu ska jag dricka upp mitt te och prata lite ("lite" slutar oftast i X antal timmar) med N, sen blir det sängen. Tudiluu.

 



Den som väntar på nå' gott ...

 

... väntar alltid för länge!



Fågelturken - Du har en fågel! Fågel, fågel, fågel!

"Du har en fågel po diig!!"



Leif GW försäger sig om invandrargäng i Efterlyst.

 

"I senaste avsnittet av Efterlyst, som sändes i TV3 igår kväll, råkar bisittaren Leif GW Persson vara riktigt politiskt inkorrekt vad gäller en grupp unga invandrarkillar som misshandlat, knivhuggit och rånat en person på en tunnelbanestation.

 

I slutet av programmet känner sig därför programledare Hasse Aro nödgad att tillrättavisa Leif genom att påpeka att invandrare begår inte alls brott p.g.a sin kultur utan p.g.a klasskillnader. Statistik ifrån BRÅ (Brottsförebyggande Rådet) har dock visat att även med hänsyn taget till socioekonomiska skillnader är invandrare generellt sett överrepresenterade i den typ av brottslighet Efterlyst brukar visa." (läs mer...)


Ny dag, nya tag.

Dricker mitt morgonkaffe, lyssnar på musik och väntar

på att klockan ska bli 10.30 - Våra Bästa År ;)


 

Lagom lugn musik såhär till morgonkaffet. Lyssna och njut. Lillasyster - Andreas



Fighting spirit?

Var är kämparandan, och den där extrema envisheten (som uppenbarligen bara behagar dyka upp vid "fel tillfällen")? Jag är i stort behov av ovanstående, NU!


Jag vill vara liten igen! Vill inte behöva bry mig om mycket annat än mina barbiedockor och när bolibompa börjar. Vill vara liten och söt igen, spendera dagarna åt att leka.

Jag är nära på att bara ge upp allt som har med skolan att göra. Jag har tappat gnistan totalt. Jag trodde att jag visste vad det innebar att vara skoltrött, men ack vad jag bedrog mig. Som jag känner nu inför skolan, har jag aldrig känt förr. Jag vill bara lägga mig på golvet, som ett litet barn och skrika sönder halsen (vilken syn det skulle varit, haha!). Det skulle säkerligen hjälpa föga dock, men frustrationen bara fortsätter att stiga.



Thyrfing - Far Åt Helvete

 

 

Nu går jag i ide!! Vi ses i björngrottan i december, N!
På återseende...


Koffeinberoende

Jag tackar gudarna för kaffe!!


Efter X antal koppar kaffe är jag fit for fight! Denna dag erbjuder inget roligare än tidigare dagar dock. Plugg, plugg och plugg. Det är otroligt vad mina dagar är intressanta(!!), och det måste ju vara än mer intressant att läsa om mina, otroligt händelserika, dagar (ironi). Men det bjuder jag på!


Guten Morgen

 

Sömn var det inte att tala om i natt. Var helt klarvaken, inte en chans att jag kunde somna. Så vi får se hur denna dag slutar...

 

Nu ska jag ta en stooor kopp kaffe, smell you later!

 

 

En ny favoritlåt som spelas flera gånger om dagen här hemma...

Battlecry ft. Prussian Blue - Keepers Of The Light



Plugg, plugg & plugg.

 

 

 

 

Renässansen's litteratur är vad som har tagit upp större delen av min tid idag. En kopp te och lite Richard Wagner till det, så ska vi nog klara av ännu mer pluggande.

 

(Gjorde en upptäckt idag, när jag satt i mitt esse och pluggade för fullt. Då jag inte kunde koncentrera mig på vad jag läste, utan istället började sjunga med till diverse låtar som spelades, så satte jag på lite Wagner, istället. *Tadaa* Så bra det gick! Så, Richard Wagner rekommenderas när du inte vill sitta i ett tyst rum och plugga, men ändå ha kvar fokusen på pluggandet)

 

Vaknade otroligt sent idag, så lär väl inte bli mycket sova för mig inatt alls. Dygnare, "för ovanlighetens skull" kanske?

 

På återseende.




Ett av Wagner's mest kända verk - Ride Of The Valkyries


Down In A Hole

Sitter här, kl 06.13 (yaay -.-), kan inte sova, lyssnar på musik och är nostalgisk...

Alice In Chains - Down In A Hole

 

Down in a hole and they've put all the stones in their place. I've eaten the sun so
my tongue has been burned of the taste. I have been guilty of kicking myself in the
teeth. I will speak no more of my feelings beneath...



How to Shower: Women vs. Men



Saknad.

The Pojksnopps - Henry jag saknar dig

"Berit" saknar dig "Henry", kom hem från Spanien nuu!!



Fredag

Blir en lugn kväll ikväll, nån öl och slå på en film tror jag... Inte riktigt bestämt mig för vilken ännu dock, står i valet och kvalet mellan Mulholland Drive, District 9 och Zombieland. Så skulle även Markus och Jannike dyka upp en sväng, innan de drar iväg och ser på New Moon.

Sitter just nu och känner matdoften utifrån köket, är vrålhungrig! Blir en sen middag ikväll, som vanligt hemma hos den här tokiga familjen, haha!

Middagsdags nu, later alligator...


Motörhead - English Rose

En favoritlåt från Motörhead's senaste skiva, Motörizer.



Ibland fastnar man i tänkandet...

Det har nog aldrig gått så dåligt för mig på ett prov förr, som det gjorde idag på matte-
provet. Haha!
Funderar starkt på att hoppa av mattekursen. För att ta tag i det ämnet senare i framtiden, och isåfall bara fokusera på matte b och inte ta några andra kurser samtidigt. Just nu är jag även otroligt frestad att hoppa av svenskan också, skita i allt vad skola heter på ett tag. Men bör hålla ut... Är som sagt endast en månad kvar, och svenskan är ett ämne som jag vet att jag kan få minst VG i, så det bör inte vara några större svårigheter. Om jag bara kunde förbise allt annat runt om. Fokusera och hålla ut!

Jag är bara så äckligt less på skolan. Känns som att jag inte kommer någon vart, som att jag har stått och stampat på samma ställe sen jag slutade nian. Och tanken på att jag egentligen skulle tagit studenten i somras, gör mig inte direkt mer motiverad i nuläget.

Vad är det ens jag pluggar till?
"Vad vill jag bli när jag blir stor?" ... Önskar att jag hade svaret på den frågan. Men jag är minst lika kluven idag, som jag var när jag skulle välja inriktning i nian (vilket slutade med knappt en termin på IV, tills jag gav upp). Jag ångrar dock bittert att jag inte valde att gå fordonslinjen, som jag faktiskt kom in på, istället för att lyssna på mitt självförtroende. "Tror du själv, på fullaste allvar, att du kommer klara av tre gymnasieår, efter allt du har missat de senaste åren p.g.a. skolk!? -HAHA, sluta vara så naiv!". Men med facit i hand, så hade jag klarat det. Då hade jag tagit studenten i somras och inte behövt sitta här och ta igen allt på komvux.

Det är lätt att vara efterklok. Och man kan inte ändra på historian, bara påverka framtiden... Men jag vet ju inte ens vad jag vill göra i framtiden. Vad vill jag få ut av de komvuxkurserna jag tar nu? - Ett betyg, gymnasiebetyg. Sen då... ? Det återstår väl att se, helt plötsligt kommer jag väl på vad jag vill göra med mitt liv. I nuläget känns det dock som att jag slänger bort dyrbar tid (som jag hade kunnat ägna åt att försöka hitta jobb, jobba och tjäna pengar) på något som jag hade chansen att klara av, om jag bara lagt manken till för 4 år sedan. Men som sagt... lätt att vara efterklok, och man ska väl försöka se framåt istället.

Ibland fastnar man i tänkandet dock. Vilket kan resultera i dylika långa blogginlägg ;)
Nu ska jag ta mig en kopp te och försöka tänka på annat än skolan!  På återseende.


Milow - The Ride

Stor skillnad på låtval jämfört med tidigare inlägg, i know ;)



Hihi, fniss

"Men du är en söt toffel, jag skulle gärna ha dig på foten" - Jag till N, som inte visste ifall han skulle skratta eller gråta. Fniss.


Mein Gott!

Vaknade första gången vid 09.00 imorse, men dum som jag var så snoozade jag istället för att ta mig upp ur sängen. 2½ timme senare kliver jag upp, arg på mig själv och på idioten som kom på "snooze-knappen". Stress, stress, stress - för ingenting. Fick inte komma in och göra provet när jag väl kom till skolan. Så det var bara att åka hem igen. Arg som ett bi, på mig själv först och främst och på hela situationen.

Imorgon är det matteprov. Mein Gott! Har inget mer att säga om det... Den där röda trådjäveln har fortfarande inte behagat komma hem från Afrika, så jag är helt jävla körd.


Nu ska jag ta en kopp te och se på Hamlet (studiesyfte).  På återseende...



Motörhead - Whiplash, Metallica Cover

En redigt grym cover, av ett av mina favoritband, på en av mina favoritlåtar.

Haha ;) enjoy!



Guns N' Roses - Used to Love Her

Tidslös & otroligt fin bit.



ARGARE!!



"@!#¤&%#!!!
... är allt jag har att säga för tillfället.


Mihii, sötis ...

Söta vänner man har! ;D

 

 

(klippet Aline skickade)

 

Efter att ha läst min blogg, uppenbarligen... så försöker Aline muntra upp mig, och ett skratt fick jag mig allt! :D Den tokiga tanten får mig alltid att skratta, tihi. (Hennes underbara humor, sköna garv och allmänt tokiga sätt, är det enda jag saknar från Lidingö's fhsk, aka; vuxendagiset, dårhuset, mupphemmet, psyket, etc)

Och hon fortsatte...

Väldigt lamt, med andra ord min humor :) Tack Aline!!

<object width="340" height="285"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/y3oFc-phIBA&hl=en_US&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/y3oFc-phIBA&hl=en_US&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285"></embed></object>


ARG!!

... aRRRg, som Andreas skulle ha sagt.


Inte nog med att denna dag suger i allmänhet och att jag var irriterad innan.
Åkte in till skolan, ca 45 minuters färd för mig, och så behagar matteläraren inte vara där. Detta var även sista lektionen innan provet, som vi har på torsdag. Vi skulle ha haft en repetition av det vi har gått igenom hittills, vilket jag verkligen skulle behövt. Men det vara bara att sätta sig på tunnelbanan igen och åka hem... Jag är så ARG"@%&!!! -.-


1-2-3-4, I DONT LIKE YOU!!




Blaha

...

... så känner jag mig just nu. ÅT PIPSVÄNGEN med allt och alla! PMS? Nej, bara en dålig jävla dag. Rikard sitter på msn och försöker tappert, att muntra upp mig. Utan vidare resultat. Men tack för att du försöker i alla fall, det uppskattas. Haha! Nu kaffe, kanske äta något? Sen skola, den där jävla matematiken. Kommer få mardrömmar snart. Massa jävla ekvationer och randvinklar som försöker äta upp mig.

 

Smell you later...

 

Vet att jag laggt upp den förut, men den passar in en dag som denna.

Sen är den så jävla bra också.

ARG - Psykbryt



Jippi kayay motherfucker!

Somnade av ren utmattning igår kväll, runt klockan tio och vaknade utvilad klockan elva idag. Känns som att jag börjar bli sjuk, känner mig helt nedtagen och omtumlad. Var skakis som fan och blek igår när jag åkte hem från skolan. Blaha! Kan inte bli sjuk nu, bara en månad kvar i skolan, som sagt. Massa prov, redovisningar och inlämningar har jag att "se fram emot". Att vara sjuk står inte med på schemat!!

Nu ska jag försöka förstå mig på lite matematik, sen göra mig i ordning för att ta mig in till mattelektionen, 18.00-21.00. Jippi kayay motherfucker!


Lite klassisk mysrock ;)

 

Tack o hej leverpastej.



Måndag...

Äntligen måndag, var det ja... Med en nypa ironi. Nyss hemkommen från skolan. Hade ingen lektion, men grupparbete. Kändes en aning onödigt att sitta och åka in till skolan för det dock. Det vi gick igenom och "kom fram till" hade vi lika gärna kunna tagit över telefon, mail eller msn. Men men, skadan är redan skedd.

Sitter och dricker kaffe och bara allmänt slösurfar, innan middagen nu. Sen blir det massa plugg... blä, känns som jag inte gör annat. Trist som fan. Men bara en månad kvar i skolan nu, tempo! Detta ska vi nog klara. Dock är jag heelt inställd på att jag kommer få ett stort fet IG i matematiken. Matte B är rena rama hebreiskan, och den där röda jävla tråden, som alla snackar om hela tiden, har tagit sitt pick&pack och stuckit iväg till Afrika. Bara för att provocera mig, det är jag helt säker på!


Middagsdags! På återseende.


Vacker bit detta...

Equilibrium - Blut Im Auge



äntligen måndag ...



Gaaah...

... blir inte av med denna jävla låt från hjärnan!!!

 



Sunday, bloody sunday...

Vaknade halv tre idag... Ångest som fan när man vaknar och ser att det var ljusare när man somnade, än när man vaknar. Vaknade av ett sms från Rikard, där det stod att han precis slutat jobbet och frågade ifall han skulle komma förbi. Tur var väl det, annars hade jag väl kunnat sova ännu längre, så trött som jag var. Har lyckats få någon riktig snurr på min dygnsrytm, blä! Kanske försöker med en dygnare ikväll, för att förhoppningsvis vända tillbaka dygnet. Måste ju ändå vara vaken i tid imorgonbitti, skola. Vi får se hur jag gör.

Rikard var som sagt här idag, och bortsett från att träffa honom så har jag inte gjort så mycket mer än att plugga. Och ännu mer plugg väntar. "Wohoo"...


Aftonhoran måste ha slagit sig! Att publicera en sån här kolumn måste gå emot allt vad de står för... Läsvärt var det dock!

(klicka på bilden för att komma till kolumnen)


Nu blir det en kopp te, Lipton Blue Fruits -nom nom- och Hamlet. Later alligator...


Och som vanligt en mysig låt att avsluta med ;) Emmure - False Love in Real Life



World Of WifeCraft

... Humor



Seg helg...

Haft denna låt på hjärnan sen igår ...

 

... Eric Cartman FTW

 

 

Igår gjorde jag inte mycket alls, hjälpte mamma att städa lite och - hör och häpna(!) - pluggade. Jajjemänsan! Fick lite gjort i allafall, försökte förstå mig på matematiken också (utan vidare resultat... lämnar den biten tills min älskade vän Markus, vill hjälpa sin stackars bästis). Idag har jag fortsatt på samma spår. Pluggat svenska, tills jag fick nog av Renässansen och Hamlet. Sen fick jag någon sjuk städmani och började städa mitt rum. Rent och fint är det nu, myys!

 

Morgondagen blir ungefär lika "händelserik". Plugga, plugga och plugga... Tills Rikard kommer förbi på eftermiddagen, när han har slutat jobbet. Ska bli trevligt! Nu ska han ha i sina (eller mina, som han får låna) 10mm töjningshorn. Heja heja!

 

 

På återseende...



Gute Nacht!

04.06 - galen dygnsrytm man har! Men säger god natt och bjuder på en mysig låt...

Barry McGuire - Eve Of Destruction



Pluggandet resulterade i kaos...

Det får bli nya försök imorgon, heja heja! Och så vill mamma ha städhjälp, rolig fredag att se fram emot, med andra ord. Inte sant?

 

Sitter och slöchattar lite med nån enstaka vän på msn och dricker te. Fick en låt skickad av en vän. En gammal klassiker som jag måste dela med mig av. Haha! 80´s FTW ;)

 



Frustration.

Kan inte förmå mig själv att plugga. Jag spyr på matematiken och vet inte i vilken ände jag ska börja på i svenskan. Frustrationen stiger.

Någon som kan bjuda på en gnutta självdisciplin och en nypa motivation?


Nej. Nu blir det en kopp te, musik och slösurf. Sen ska jag tappert försöka, för hundrasjuttioelfte gången, att plugga. Ifall det resulterar i kaos, som tidigare under dagen/kvällen, så skiter jag i det för ikväll och gör nya försök imorgon! Heja heja!


Mysmusik



Amazing Horse

Måste bara dela med mig av en extremt irriterande låt, som jag haft på hjärnan sen jag somnade igår, eller imorse rättare sagt, runt fem tiden...

... Hahaha, roande när man är övertrött.



All stressed up...

Stress, stress och stress... Och fortfarande värk i halsen. Hur jävla lång tid kan det ta innan värken försvinner? Nog för att det inte gör lika ont som förra veckan, men tycker väl ändå att värken borde ha gett sig vid det här laget!? Trött på värken nu!

Missar två matematik lektioner (pga sjukskrivning), kommer tillbaka och sätter mig vid skolbänken. Går där ifrån som ett levande frågetecken. Förstår inte riktigt hur jag ska hinna få grepp om all matematik, som jag måste kunna till provet den 19/11. Och bortsett från det hinna med alla svenska uppgifter, samt vara fokuserad till svenskaprovet den 18/11.

För somliga är det väl en piss i mississippi, men jag är så förbaskat skoltrött och min självdisciplin är lika med noll.

Börjar det inte bli dags att göra som björnar och gå i ide snart? Kasta in handduken för vintern.




Dagens låt:
King Of Kingshill - Try Before Buy




Vila I Frid

Weine Berg

1971/08/25 - 2009/11/06
-
Rakryggad in i det sista.



Var även du ett ledljus i natten...

Lys upp en väg för de som ej har vaknat.



Saturday Night Special.

Tänkte uppdatera lite från helgen. Eller rättare sagt från lördagen, då de andra dagarna bara var riktiga slödagar. På lördags eftermiddagen drog jag, mor och bror först iväg för att försöka hitta en fars dags present åt far (han fick ett par tofflor som han önskat sig och några lotter, tanken som räknas;)). Efter sisådär 30 minuter stack jag till bussen för att bege mig söderut och hem till en vän, där Rikard bland andra, befann sig.

Efter att ha fått lite mat och dryck i magen, så begav vi oss in mot stan där vi mötte upp ett par vänner, för att sen vandra vidare till Clustret, Münchenbryggeriet. Där stod vi i kön några minuter... framför oss stod ett gäng på fyra pers, från Holland. När vi väl var längst fram i kön, så hade den ena holländaren glömt sin legitimation på hotellet, så hon fick vända för att åka och hämta det medan hennes vänner gick in och rockade loss, haha stackarn!

Nykter skulle jag hålla mig också... Men den planen gick i stupet redan hemma hos Anna, då hon bjöd på ett glas vin så fort jag klev innanför dörren. Rikard var även snabb att bjuda på öl så fort vi kom in till baren på Clustret. Det kändes lite i halsen i början, men efter ett tag var ölen godare än någonsin, haha! Tackar vänligast för ölen Rikard ;)


Först upp var Skyforger, som jag anser var mycket bättre live än det jag har hört inspelat tidigare. Men personligen hade jag hellre sett att Thyrfing och Månegarm fått mer speltid och Skyforger mindre.

Efter en dryga timme var det Thyrfing's tur... Som var helgrymma! Jag blev supernöjd och njöt som fan redan när de spelade första låten, som var Far Åt Helvete. Jag blev än mer nöjd sen när de även spelade två av mina favoritlåtar Griftefrid och Digerdöden!
Kvällen gick och Rikard bjöd på ytterligare en öl

Sen var det äntligen Månegarm's tur att inta scenen. Jag och Liz slingrade oss som ormar i publikhavet och hamnade längst fram vid scenen, där vi stod resten av spelningen och rockade loss totalt. Ett ord... Extas. Det var en riktigt grym spelning och dem ägde live!


... en av favoriterna som dem framförde under kvällen, likaså Genom Världar Nio!


stay metal ;)


Lördag...

Har varit rätt dött här några dagar. Har haft en vän från Bollnäs på besök, trevligt trevligt!
Så det har inte funnits något tillfälle att sätta sig ner och kladda ihop något ointressant här.



Ikväll är det Månegarms Releasefest!!!


... och jag är sjukt taggad, det ska bli riktigt roligt! Då halsen inte riktigt har läkt ännu så lär det dock inte bli allt för mycket röj för min del. Men kul ska jag ha iaf!


Nu ska jag få i mig lite frukost, sen göra mig i ordning för att sakta men säkert komma iväg till en vän. Sitta och se på när alla blir fullare och fullare, medans man själv är nykter, heja heja!

På återseende!




Månegarm - Mina Fäders Hall


God natt!

Ferox - Det Var I Sverige

Med denna fina bit säger jag god natt!



8 timmars väntetid på akuten?

Nej tack!! Då sitter jag hellre hemma och har ont!
Så mamma och jag åkte in till Karolinska's akutmottagning, helt i onödan. Receptionisten föreslog att jag skulle åka hem, försöka få lite sömn och ringa till öron-, näsa- och hals kliniken imorgonbitti istället. Så vi följde hennes råd, då varken jag eller mamma var pigga på att sitta i minst 8 timmar på akuten.

Nu har äntligen, för första gången på hela dagen, citodonen börjat göra lite nytta. Så nu ska jag försöka få i mig lite soppa... har inte ätit någonting på hela dagen, bara knaprat medicin. Magen skriker efter mat!!


På återseende...


Pain is weekness leaving the body.

Måndag idag... har inte gjort ett skit på hela dagen. Sov jätte dåligt inatt, så jag har sovit största delen av dagen. Smärtan i halsen är obeskrivlig, utan att överdriva... Ska det verkligen göra såhär ont? Mamma tycker att vi kanske borde åka in till akuten, för att se om allting verkligen är som det ska. Då min bror har dragit på sig halsfluss så finns det kanske en risk att jag blivit smittad. Yaay -.-

 

Får se ifall vi åker in eller inte, har tagit en Citodon nu och hjälper inte det så åker vi nog in snart. Står ärligt talat inte ut med denna värk!

 


Bjuder på mig själv en gnutta.

 

 

Töjningshornen kom inte idag, som jag trodde :( ... Förhoppningsvis kommer de väl imorgon då. Imorgon tror jag nog att jag ska försöka ta mig ut lite, införskaffa hårfärg och kanske något annat roligt. Skämma bort sig själv lite... Heja heja! Fick svar från min lärare idag också, tack och lov så finns det möjlighet för mig att hålla talet vid ett annat tillfälle, när jag är frisk! :) Skönt det!

 

Nej, akuten nästa nu. Over and out!

 

Dagens låt:

 

... Jag reser mig ur graven och ger fingret åt världen!

 



Söndag...

... Mitt älskade AIK tog SM guld idag, helt jävla underbart!!!




Har inte skrivit något sen operationen, då jag har varit rätt så sänkt och inte orkat helt enkelt. Operationen gick i alla fall bra och jag slapp, tack och lov, att övernatta på sjukhuset. Det var otroligt skönt att komma hem och lägga sig i sin egen säng efter operationen, jag sov fleera timmar den natten. Vaknade dock med en enorm värk i halsen morgonen efter. Så istället för kaffe nu på mornarna är det Citodon brus som gäller, inte lika uppskattat! Annars är det Risifrutti som är huvudrätten och Piggelin då och då. Jag får inte äta eller dricka någonting som är varmt eller "hårt"... Så där satt jag igår och motvilligt tvingade i mig min Risifrutti, medans resten av min familj smaskade i sig Lammstek, potatisgratäng och supergod sås. Fy faan så orättvist! :(

 

 

Är hur som helst sjukskriven en vecka, vilket ska bli rätt skönt samtidigt som det känns rätt segt. Jag blir så rastlös när jag går hemma! Det blir i alla fall inget tal för mig imorgon, hoppas bara att det finns en möjlighet för mig att hålla det någon annan dag. Vill inte sumpa chansen helt! Har mailat min lärare och hoppas nu på att lärarna inte är helt omöjliga!

 

Imorgon får jag hem mina töjningshorn, 12mm. Wohoo! :) Sa till mig själv att jag inte skulle gå längre än till 8mm förut, samma sa jag när jag gick till 10mm, nu får vi helt enkelt se var jag stannar. Haha! Längre än 16 kommer jag i alla fall inte att gå. Det lovar jag!

Annars har jag ingen aning om vad jag ska hitta på imorgon... någonting vill jag göra dock, blir som sagt otroligt rastlös av att bara gå hemma. Får se vad jag hittar på. Nu ska jag i alla fall försöka få lite sömn, medans Citodonen gör sitt! Ciao...

 

 

 

Kunde inte hitta en mer passande låt ikväll :)

Två färger, en tro! <3

 





RSS 2.0