Hälsotips!

(Mån)dagens hälsotips av en gubbe på stureplan: Stryp en katt. Varför? För att du får springa som en tok innan du får tag i den...

 

 



Jubiin gästbloggar

Tess bryr sig tydligen inte om er längre. Ack ni stackars läsare från Afrika till Danmark.

Men frukta icke medborgare, ty jag är här. Jag är er termos i gryningen, er saffransbulle på kvällen. Nej, jag är inte nisse från manpower, jag är Robin, även känd som Negerkungen. Ja, Pippis pappa. Min mage är rund, men ack så ni trånar efter mig. Jag lämnar er med dessa ord:

 

Smek en hund, sparka en gås, men min sås ger ni fullständigt jävla fan i!

 

/Negerkungen



CTRL+ALT+DEL - "Up"



Another sleepless night ...

... och tusen tankar som snurrar i huvudet. Men idag känner jag mig lite kryare, jag har fortfarande värk i hela kroppen dock men magen mår mycket bättre, yay!

Vaknade idag av ett samtal från Fanny, som ville säga hej då innan hon klev på planet till Spanien. Varför ska alla fly landet samtidigt för? Jag tycker gott och väl att Niklas och Fanny hade kunnat "fly i omgångar", lösa av varandra istället för att båda lämna mig här, ensam! Men ett halvår går fort... säger vi.

Jag är otroligt glad för din skull gumman, att du fick den här chansen - once in a lifetime opportunity - och framförallt att du trivs och mår bra, du är värd all lycka i världen! Jag kommer sakna dig otroligt mycket dock, så se till att skaffa Skype nu! Ha det suuuper tills vi ses i sommar :) Älskar dig Henry, för alltid!

Och så var det ju lördag idag... Planer? Svar nej! Har laddat ned massor med filmer så det lär bli en filmkväll! Först ut tror jag blir The Invention Of Lying, sen får vi se var det slutar. Men först ska jag äta middag med familjen, så smell you later!


Bara för att jag tänker på dig, Fanny, varje gång jag hör denna låt :)

Tom Jones - Green Green Grass Of Home



Ensiferum - Slayer of Light



Sjukling ...

Jag har gått och dragit på mig nå jävla skit. Har värk i hela kroppen, yr, kallsvettas, kräks och har mig. Har legat i sängen hela dagen, klev upp runt 18. Blev inte mycket sömn i natt alls, då värken i kroppen bråkade med mig och så fort värken tog en paus från bråkandet så var jag tvungen att springa på toa och så höll det på i ungefär 6 timmar, jippikayay!

Jag var hemma själv igårkväll, min familj var över på middag hos ett par vänner, jag skulle följt med men kände mig för sjuk för att gå någonstans. Fanny kom i alla fall förbi en stund igårkväll. Vi åt middag tillsammans och snackade lite skit, sen kom Jocke, Danne och hans brud Evelina förbi. Vi satt och spela Familje Geni, killarna mot tjejerna. Och vi tjejer vann överlägset, oförväntat? Nee ;)

Nu ska jag försöka få i mig lite kokt kyckling och ris, hoppas på att jag får behålla det också. Är sjukt hungrig!


Volbeat - I Only Wanna Be With You


I never knew that i could be in love like this!
Saknar dig Niklas, otroligt mycket!



The Baseballs - Crazy In Love

Niklas, I still don't understand just how your love can do what no one else can ♥



Ut ur dimman ...

"Så antalet ointressanta blogginlägg lär väl öka denna vecka." ... Inte direkt va, haha! Det blev snarare tvärtom, men tiden räckte helt enkelt inte till. Skyller på julen och nyår, och liite på Niklas som tagit upp min tid de senaste tre veckorna - med all rätt! :)

Och nu(i söndags rättare sagt) har tre veckor gått. Var fan tog de tre veckorna vägen? Det gick för jävla fort. Det är bara att hålla tummarna och hoppas på att tre månader (minst) kommer gå lika fort. Tiden har dock en förmåga att springa förbi i 150km/h när man inte vill det, för att sen köra en "vem - kan - krypa - långsammast" -tävling med en sengångare, när man vill att det ska gå fort.

Så i söndags åkte Niklas tillbaka till staterna... Det var otroligt jobbigt att säga hej då till honom på Arlanda. När jag gick därifrån kändes det som att Mississippi river låg och tryckte under ögonlocken, det var ett rent helvete. Men jag har haft de tre bästa veckorna i mitt liv hittills, med Niklas, och jag kommer leva på de veckorna tills han kommer hem till mig igen! Saknaden är extremt stor och tung och gör otroligt ont dock.

Niklas, ingen människa har fått mig att känna mig så speciell förr, du lyfter upp mig! Ord kan inte beskriva lyckan som jag känner med dig. Det finns bara du, nu och för evigt! ♥


Och så var det ju jul och nyår under dessa tre veckor också. Julafton var supermysig och i all enkelhet, hemma med familjen som vanligt. Jag älskar det! Att fira julafton med enbart familjen, med dem som står en närmast, god mat och en varm och kärleksfull atmosfär, det är julafton för mig!

Framåt kvällen på julafton så kom min älskade vän Fanny förbi, som jag inte hade träffat på nästan ett halvår (då hon jobbar i Spanien), det var underbart att träffa henne igen! Jag har saknat dig, och oss, något enormt Fanny!

Nyår spenderades hemma hos mig med mamma, pappa och Niklas (storebror var på fest). Först åt vi en otroligt god middag, och hade det supermysigt och trevligt bara vi fyra. Efter tolvslaget ramlade den ena efter den andra in, däribland två vänner till Niklas. Kvällen slutade runt 08.00 på morgonen, för mig, Niklas, Danne och Hampe. Lagom mörbultade var vi alla när vi vaknade senare på dagen! Men en riktigt trevlig kväll var det i alla fall!


Nu ska jag ta en lång dusch sen får vi se vad som sker, Markus och Jannike snackade om att komma förbi ikväll, spela spel och dricka sprit låter som en plan! ;) På återseende!




RSS 2.0