abstinens...?

Har inte spelat WoW på mer än 2 månader nu och har inte heller saknat det faktiskt. Det har mest varit skönt att ta en paus. Men så började jag prata med en fd guildie på msn nyss och helt plötsligt började jag längta som fan. Längtar tillochmed efter att stå i Dalaran och bara snacka strunt med guildet, eller flyga runt och farma veins i Sholazar.... Yepp, jätte tragiskt, jag vet. Förhoppningsvis är det bara ett tillfälligt "sug", haha!

 

Får se om jag börjar lira igen i framtiden, när ekonomin har stabiliserat sig lite. Kommer dock vara segt att komma tillbaka till guildet, som antagligen har överstigit mig i gearscore och allt. Min gametime gick ut en dag efter den stora patchen, som kom ut i september -.- ...

 

Känner att jag börjar låta allt för nördig nu faktiskt, haha! Men vafan, kommer alltid finnas en liten WoW-nörd i mig, so sue me!

 

 

 

"Du är som en snygg Steve Urkel typ... fast du är vit också :O"

- Rikard anklagade mig förut för att vara en WoW-nörd.




Nog om WoW... Idag har jag inte gjort allt för mycket, då min käre bror har smittat mig med en förkylning -morr-. Har försökt tagit det lite lugnt, vill inte riskera att läkarna skjuter upp operationen pga förkylningen. Var i allafall en snabbis in till stan, sen kom Rikard förbi. Trävligt trävligt. Hjälpte pojken att få i hans töjningshorn, från 4mm till 8mm, heja heja!

Nu sitter jag här och sörplar i mig ett underbart gott te, Lipton Blue Fruit, nom nom! Blir nog inge sova för mig i natt, ska vara inne på karolinska kl 08.00... och jag sov så länge idag så nu är jag inte trött alls, går jag och lägger mig när jag väl blir trött(tippar på runt 04-05) så kommer jag säkerligen inte att vakna i tid. Så det blir en dygnare! Sätter nog på en film om ett litet tag, The Killing Room tror jag det blir. En vän tyckte att jag skulle se den, så jag får väl göra det :P


Får se om jag skriver något innan jag ska till sjukhuset, tvivlar på det dock... so wish me luck!


Lite mysmusik i natten, Ad Hominem - Soldiers Of Wotan

 



Tuseday's gone...

Usch, vad jag hatar sjukhus... för att inte tala om väntetiderna! I tre timmar satt mamma och jag på Karolinska sjukhus, vilket egentligen kunde ha tagit max en timme.


Efter att ha pratat med en sköterska, fått information angående operationen och tagit lite prover, så skulle vi upp och träffa narkosläkaren. Vi satt i mer än en timme och väntade på att få komma in. En timmes väntan på ett tio minuters långt samtal... Wohooo!


Såå... operation på torsdag. Äntligen, efter två års väntetid! Nervös? Njee, inte så värst. Mest irriterad över att jag måste stanna kvar över natten... sjukhussängar

 

Ska försöka få lite sömn snart, ska upp och in till stan en snabbis imorgon. Sen får jag besök av en vän, senare på eftermiddagen! :)

 

 


 



Månegarm - Ur Själslig Död


Eldens starka ljus bränner i mina ögon,
likt törnets sting en gång bränt.
Svett täcker en trött och sargad kropp,
tomhet fyller ett skändat sinne … en själ itu.

Likt tusen år i dödens kalla sömn,
vänder jag åter ur … själslig död.

Ett valv av löv ovan trädens stam,
denna plats för mig så bekant.
Likt den pelarsal i norr,
som jag lämnade en gång.

Likt tusen år i dödens kalla sömn,
vänder jag åter ur … själslig död.

Ur själslig död!

Svaga bilder av drömmar,
vindlande djup, dunkla ord.
Vansinnets sömn,
som förgiftad återigen …

"Minns min röst, du son av Norden …
en gång stungen av törnets tand.
Dömt var blodet, dömd var själen;
du kom till mig i vargtörnets namn."

En mörk skepnad bortom eldens sken,
stilla vakande i sin vargahamn.
Efter sin långa hemfärd,
den gamle var åter här igen …

Likt tusen år i dödens kalla sömn,
vänder jag åter ur … själslig död.


Blogga var det ja...

..."kom igen, vi startar varsin blogg", sa en vän till mig. Done. Sen då? Man ska ju ha något att skriva om också... Kom gäärna med tips, im all ears!

Sitter iallafall just nu och väntar på att klockan ska slå 07:00, så jag kan börja göra mig i ordning (har försökt somna sen tvåtiden, helt förgäves, så jag bestämmer mig för att sova när jag kommit hem istället). Ska vara på KS på morgonen för inskrivning och på torsdag åker halsmandlarna bort. Heja heja!! Eller Aj aj kanske man ska säga?

Är jag för optimistisk om jag tror att jag kan hålla ett tal på fem minuter, 4 dagar efter operationen? Går nämligen en åtta veckors kurs i Svenska B och muntliga delen i nationella är den 2/11 ... Heja heja Täss!!


Slänger in en av mina favoritlåtar! Athenrye - Joe McDonnell



Inlägg #1

Jaha, så har man startat en blogg, klockan 06 på morgonen... Nej, jag har aldrig påstått att jag är riktigt normal. Vad kommer jag skriva om... ? Ja, inte någonting som är av intresse för många, antagligen. Time will tell..

Nu ska jag ta en stooor kopp med kaffe och sedan gör mig i ordning, later!



Lyssna och njuuut! :)




RSS 2.0